Kvissleströmmarna

Kvissleströmmarna. Foto: Ingrid Hedlund. Du kan sitta vid din stuga eller husvagn och se hur fisken vakar. I denna fridfulla och vackra omgivning ligger Kvitsleströmmarnas omtalade harrvatten. Här finner sig nybörjaren som vill lära sig flugfiskets alla konster såväl som den rutinerade flugfiskaren som söker nya utmaningar. Ockesjön-Kvissleströmmarnas FVOF. Kontaktperson. Barbro Narup Nygård 02 Mattmar Tel. 90 Epost. [email protected] Ockesjön, Kvitsleströmmarna och Dammån. Geografisk läge. Län: Jämtlands län. Kommun: Åre. Fiskekort. Vi erbjuder följande fiskekort, klicka på respektive för att se vilka. Kissleströmmen i Indalsälven är ett populärt strömmande fiskevatten med fint harrfiske och chans till riktigt grov öring som passerar här på sin väg från Storsjön upp till Dammån.

Kvissleströmmarna - snabbt bredband

Kvissleströmmen siktar jag på runt juli och ett par dagar framåt. Under vilka datum är du uppe? Det roliga med kvissle tycker jag är att harren är väldigt hugg villig å kul att fiska på när man tröttnat på att gå och dunka efter storöringen som inte hugger lika ofta. Senast redigerat av berra den klockan Kanske måste skynda på resan till Kvissleströmmen så man kan snacka lite skit där också! Glömde säga att berit också hyr ut båtar även fiskecapen på andra sidan tror jag om man vill ta sig ut till ön. Kommer anlända i Åre 30 juni, och vara där i tre veckor.

Kvissleströmmarna - juni

Tack för tipsen, ovärderliga för en nybörjare som mig! Det jag minns är att Dammån har ganska långa partier med vegetation tätt inpå vattnet, och inte riktigt enkelt vadardjup eller är jag helt fel ute? Fick en bild av en kompis på en 1,9 kilos här om dagen. Goda chanser till stor öring på båda ställena men jag upplever dammån som lite svår fiskad har inte lyckats så bra där men är väldigt härlig natur. Bind eller köp de största streemers du kan hitta, masken är ett vasst tips.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *